Wat voor afvoer heeft een warmtepompdroger?


Een warmtepompdroger heeft twee verschillende manieren voor de condensafvoer: opvang in een condensreservoir of via een waterafvoer. Vrijwel elke warmtepompdroger heeft zowel een reservoir als een waterafvoer. Of je wel of geen waterafvoer kunt gebruiken hangt af van de plaats van de warmtepompdroger en of er een afvoer beschikbaar is. Zo ja, dan kan de afvoerslang van de warmtepompdroger hierop aangesloten worden en hoef je zelf het waterreservoir niet te legen. De meeste nieuwe warmtepompdrogers geven het aan als het waterreservoir (bijna) vol zit, wel zo gemakkelijk.

De warmtepompdroger keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type warmtepompdroger het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van drogers. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke warmtepompdroger het beste bij jou past!


Hoe milieuvriendelijk moet je warmtepompdroger zijn?
Hoe groot is je huishouden?
Hoe hoog moet de bouwkwaliteit van de warmtepompdroger zijn?

Merken warmtepompdrogers

Er zijn verscheidende merken warmtepompdrogers. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe warmtepompdroger. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Miele, Siemens, AEG, Whirlpool, Beko en Samsung.