Welke warmtepompdroger heeft home connect?


Een warmtepompdroger met home connect maakt het mogelijk om van een afstand de warmtepompdroger te bedienen en te zien of de droogcyclus al klaar is of nog even bezig is. Hiermee ben je van een afstand altijd op de hoogte van de voortgang van de warmtepompdroger. En belangrijker nog: kun je deze beïnvloeden. Vindt je het handig om een warmtepompdroger te bedienen via de app, dan hebben wij voor jou alle warmtepompdroger met home connect op een rij gezet. Zo hoef je deze niet meer uit te zoeken, en zie je meteen welke selectie aan warmtepompdrogers deze optie heeft.

De warmtepompdroger keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type warmtepompdroger het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van drogers. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke warmtepompdroger het beste bij jou past!


Hoe milieuvriendelijk moet je warmtepompdroger zijn?
Hoe groot is je huishouden?
Hoe hoog moet de bouwkwaliteit van de warmtepompdroger zijn?

Merken warmtepompdrogers

Er zijn verscheidende merken warmtepompdrogers. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe warmtepompdroger. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Miele, Siemens, AEG, Whirlpool, Beko en Samsung.