Welke warmtepompdroger is als best getest?


Wat is de best geteste warmtepompdroger? En hoe wordt dit getest? De beste warmtepompdroger moet niet alleen handig in gebruik en van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook een gunstige prijs hebben. Dat is waarom de prijs-kwaliteit verhouding uiteindelijk de doorslaggevende factor is. Dit om te voorkomen dat er alleen wasdrogers uit het hogere prijssegment als ‘beste’ worden gewaardeerd. Wij geven je een overzicht van de beste warmtepompdrogers. Deze zijn getest op basis van de volgende specificaties: de bouwkwaliteit, de energieklasse, de capaciteit, het geluidsniveau, eventuele extra functies om het gebruiksgemak te verhogen en de droogprogramma’s. Dit wordt uiteraard afgezet tegen de aanschafprijs en daaruit volgt de beste warmtepompdroger. Wij hebben een selectie van 4 warmtepompdrogers welke we dagelijks updaten aan de hand van de nieuwere warmtepompdrogers. Zo ben je altijd op de hoogte van de beste warmtepompdrogers!

De warmtepompdroger keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type warmtepompdroger het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van drogers. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke warmtepompdroger het beste bij jou past!


Hoe milieuvriendelijk moet je warmtepompdroger zijn?
Hoe groot is je huishouden?
Hoe hoog moet de bouwkwaliteit van de warmtepompdroger zijn?

Merken warmtepompdrogers

Er zijn verscheidende merken warmtepompdrogers. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe warmtepompdroger. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Miele, Siemens, AEG, Whirlpool, Beko en Samsung.