Welke warmtepompdroger is het beste?


Wat is de beste warmtepompdroger? Dit hangt af van verschillende factoren. De factoren op een rij: de bouwkwaliteit, de energieklasse, de capaciteit, het geluidsniveau, eventuele extra functies om het gebruiksgemak te verhogen, de droogprogramma’s en tenslotte de prijs. De uiteindelijk prijs-kwaliteit verhouding bepaald welke warmtepompdrogers zich de ‘beste warmtepompdroger’ mogen noemen. Hiermee voorkomen we dat er alleen warmtepompdrogers van het duurste segment in de top 4 staan. Wij hebben een selectie voor je gemaakt met de beste warmtepompdroger. De top 4 wordt continue gecontroleerd en bijgewerkt als er betere modellen beschikbaar zijn. Zo ben je altijd op de hoogte van de beste warmtepompdroger.

De warmtepompdroger keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type warmtepompdroger het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van drogers. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke warmtepompdroger het beste bij jou past!


Hoe milieuvriendelijk moet je warmtepompdroger zijn?
Hoe groot is je huishouden?
Hoe hoog moet de bouwkwaliteit van de warmtepompdroger zijn?

Merken warmtepompdrogers

Er zijn verscheidende merken warmtepompdrogers. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe warmtepompdroger. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Miele, Siemens, AEG, Whirlpool, Beko en Samsung.