Waar laat een warmtepompdroger zijn water?


Hoe voert een warmtepompdroger het water af? Een warmtepompdroger kan het water, of ook wel de condens, op verschillende manieren afvoeren. Elke warmtepompdroger heeft de optie om het water op te vangen in een waterreservoir. Dit reservoir moet regelmatig geleegd worden. De nieuwere warmtepompdrogers hebben hier vrijwel allemaal een signaal voor zodat je dit niet vergeet. Echter kan een warmtepompdroger zijn water ook kwijt via een afvoerslang. In dat geval moet er wel een afvoer aanwezig zijn om de slang op aan te sluiten. Als dat het geval is zal het water rechtsstreeks afgevoerd worden en hoef je het reservoir niet te legen. Wel zo gemakkelijk.

De warmtepompdroger keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type warmtepompdroger het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van drogers. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke warmtepompdroger het beste bij jou past!


Hoe milieuvriendelijk moet je warmtepompdroger zijn?
Hoe groot is je huishouden?
Hoe hoog moet de bouwkwaliteit van de warmtepompdroger zijn?

Merken warmtepompdrogers

Er zijn verscheidende merken warmtepompdrogers. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe warmtepompdroger. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Miele, Siemens, AEG, Whirlpool, Beko en Samsung.